Forside Præken 2. Påskedag

2. Påskedag

Klik her og bliv klogere på, hvad dit stjernetegn fortæller om din personlighed

Kære søstre og brødre.

I dag fejrer vi 2. Påskedag, en dag der fortsætter den glædelige fest efter Jesu opstandelse. Som vi fortsætter vores påskerejse, er det passende at stoppe op og reflektere over betydningen af denne dag.

Anden Påskedag minder os om den kontinuerlige glæde og håb, som opstandelsen bringer ind i vores liv. Efter at have fulgt Jesus gennem hans lidelse og død, står vi nu sammen som vidner til hans sejr over døden. Den tomme grav vidner om, at Guds løfte om frelse er blevet opfyldt gennem Kristi opstandelse.

Men hvad betyder det for os i vores dagligdag? Hvordan påvirker Kristi opstandelse vores liv? For det første minder det os om, at intet er umuligt for Gud. Selv i vores mørkeste øjeblikke er der håb, fordi Kristus har besejret døden. Hans opstandelse giver os styrke og mod til at stå fast i troen, selv når vi står over for udfordringer og modgang.

For det andet opfordrer Kristi opstandelse os til at leve i håb og kærlighed. Vi er kaldet til at være bærere af Kristi lys i verden, og dette indebærer at sprede glæde og håb til dem omkring os. Som Kristi disciple er vi kaldet til at være et lys for verden, der viser Guds kærlighed og barmhjertighed i alt, hvad vi gør.

Endelig minder 2. Påskedag os om vores kald til at dele evangeliet med andre. Vi har modtaget den store nyhed om Kristi opstandelse, og det er vores ansvar at dele denne glædelige besked med andre. Vi skal være ivrige efter at fortælle verden om den frelse, der er tilgængelig i Kristus, og invitere alle til at deltage i fællesskabet med Gud.

Så lad os på denne 2. Påskedag forny vores engagement i Kristus. Lad os leve i håb og kærlighed, og lad os være ivrige efter at dele evangeliet med andre. Lad os huske, at Kristi opstandelse ændrer alt og giver os håb og fred, der overstiger al forståelse. Amen.