Forside Præken Påskesøndag

Påskesøndag

Klik her og bliv klogere på, hvad dit stjernetegn fortæller om din personlighed

Kære søstre og brødre.

I dag fejrer vi Påskesøndag – den dag, hvor vi mindes og glædes over Jesu opstandelse fra de døde. Det er en dag fyldt med glæde, håb og fornyet tro. Påskesøndag er selve kernen i vores kristne tro, for uden opstandelsen ville vores tro være forgæves.

Påskens budskab er en påmindelse om Guds uendelige kærlighed og hans magt over døden. Jesus gik frivilligt i døden for at sone vores synder, men døden kunne ikke holde ham fanget. Han brød dødens lænker og stod op fra graven, triumferende over alt det onde og alle dets kræfter.

I dag minder påsken os om, at vi også kan finde håb i vores eget liv. Uanset hvor mørkt det må synes, uanset hvor store vores udfordringer er, så er der altid håb. Gennem Jesu opstandelse har vi fået løftet om, at Gud er med os i vores sværeste stunder, og at han vil føre os igennem.

Påskesøndag opfordrer os til at reflektere over vores eget liv og vores forhold til Gud. Lad os spørge os selv: Hvordan lever vi vores liv i lyset af Jesu opstandelse? Er vores tro levende og aktiv, eller er den blevet dæmpet af tvivl og bekymringer?

Ligesom Jesus stod op fra graven, kan også vi opleve en ny begyndelse i vores eget liv. Lad os lægge vores byrder og vores bekymringer ved Jesu fødder og lade hans kærlighed og nåde forvandle os. Lad os åbne vores hjerter for hans lys og lad os sprede hans kærlighed og håb til alle omkring os.

Påskesøndag minder os om, at døden ikke er enden, men begyndelsen på et nyt og evigt liv i Guds rige. Lad os derfor fejre denne dag med glæde og taknemmelighed i vores hjerter, og lad os være bærere af håbet og kærligheden, som Jesus har vist os gennem sin opstandelse.

Må Guds velsignelse være med os alle på denne hellige dag og altid.

Amen.